Home

Appartementencomplex Palace Résidence

Palace Résidence is een - onder architectuur gebouwd - zeer royaal appartementencomplex, fraai gelegen aan de de rand van villawijk Trompenberg en diverse natuurgebieden. Met z'n allure en uitstraling behoort het tot één van de mooiste appartementengebouwen in de regio. Door de ligging op een kruispunt van bos, heide, groen en water, ligt het gebouw op een schitterende locatie in het mooiste gebied van het Gooi. De vele bosrijke natuurgebieden in de directe omgeving maken dat je aan de ene kant grenst aan de rijke natuur en aan de andere kant op loopafstand in het centrum bent. De Loosdrechtse- en Ankeveense plassen plus de prachtige stuifduinen met karakteristieke heidevelden zorgen voor een zeer diverse natuurrijke omgeving.
Palace Résidence is omringd door natuur, cultuur en bijzondere architectuur, de invloed van Dudok en Jan Duiker zijn veelvuldig zichtbaar op de gebouwen van het cosmopolitische Hilversum.
Op loopafstand is het MCO met al zijn professionele concerten en uitvoeringen.Het gebouw is representatief, met een ruime entreehal, een loge voor de huismeester, een foyer met binnentuinen, een fraaie, besloten tuin achter het gebouw en brede gangen die via 5 liften toegang bieden tot de 73 appartementen. De hal verbindt de 3 verschillende gebouwen, waarbinnen een verscheidenheid aan appartementen.De appartementen (van twee- tot en met een zeskamer-appartement) zijn verdeeld over drie gebouwen met respectievelijk vijf(M5), zes(M6) en zeven(M7) etages en zijn alle voorzien van één of twee ruime balkons.
Met uitzondering van de 2-kamer appartementen zijn alle appartementen voorzien van twee badkamers.
Elk appartement heeft een berging op de begane grond en beschikt over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage, 9 appartementen hebben daarnaast nog een inpandige afgesloten garagebox.Zodra je binnen bent, wordt het woongenot vergroot door de prettige lichtinval, de algehele sfeer en de diverse faciliteiten als de aanwezigheid van een huismeester, het eenvoudig deponeren van afval, de overdekte garage voor fiets/auto en ruime parkeermogelijkheden buiten, op eigen terrein.
Prettig is dat er veel privacy is, doordat er maar 2 of 3 voordeuren per lifthal zijn.Aan de binnenzijde van het gebouw bevindt zich de besloten tuin, door z'n ligging een oase van rust.
Deze professioneel aangelegde en uitstekend onderhouden tuin biedt een rijkdom aan flora en fauna, bij een vogeltelling kwam men tot 27 verschillende soorten vogels!
In de ruime hal van het gebouw bevinden zich nog drie binnentuinen met fontein en vijver.